Om denna blogg

Du har kommit till hibiscusblog.net, en blogg skriven av en fransyska som bor i Sverige sedan 1999.

 

Bloggen startade jag 2005. Det var först 2009 som jag bestämde mig för att använda WordPress som plattform och skaffade min egen domän. Jag har inte ännu hunnit flyttat alla inlägg från mina tidigare bloggar, men det går långsamt framåt.

 

2012 började jag blogga på svenska. Från och med nu kommer jag att skriva nästan alla inlägg i båda språken. Det är också min ambition att så småningom översätta till svenska de tidigare inläggen.

 

På den här bloggen skriver jag om mitt liv i Sverige. De flesta inläggen ligger i kategorin ”hibiscus i Sverige”. Min blogg speglar förstås mina intressen. I kategorin ”hibiscus lagar mat” lägger jag in mina favorit recept. Under ”hibiscus stickar” pratar jag om stickning och virkning. Jag har alltid tyckt om att skriva och en del av mina alster publiceras i kategorin ”hibiscus skriver”.

 

Le blog français à l'accent suédois | Den svenska bloggen med fransk brytning